1ος ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΑΫΓΕΤΟΥ*

 

Ο 1ος Πρωτομαγιάτικος Αγώνας Βορείου Ταϋγέτου, θα πραγματοποιηθεί στο Γεωργίτσι της Λακωνίας, στις 15 Μαϊου 2016, και ώρα 9.30!

 

Διοργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος Γεωργιτσίου Λακωνίας

                        Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Σπάρτης

                        Κοινότητα Γεωργιτσίου Δήμου Σπάρτης

Υπό την τεχνική καθοδήγηση του Α.Π.Σ. Απόλλων Δυτ. Αττικής

Ημερομηνία: 15 Μαΐου 2015

Μέρος: Κοινότητα Γεωργιτσίου Βορ. Ταϋγέτου Λακωνίας

Ώρα: 09.30

Μήκος – πληροφορίες διαδρομής: 30χλμ., ΟΛΑ ΣΕ ΑΣΦΑΛΤΟ. Ο αγώνας θα κινείται όλος σε άσφαλτο. Θα ξεκινήσει από το Γεωργίτσι του Βορείου Ταϋγέτου Λακωνίας, και μέσω των χωριών Αγόριανη, Λογκανίκος, και του Οικισμού Κυπαρίσσι, θα φτάσει μέχρι τις πηγές του Ευρώτα, λίγο πριν την κοινότητα του Σκορτσινού, από όπου και θα επιστρέψει πίσω και θα τερματίσει στην Κεντρική πλατεία Γεωργιτσίου.

Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει η αναλυτική προκήρυξη καθώς και το άνοιγμα των εγγραφών!

 

*Σημ.: Ο αγώνας μας, έχουμε σκοπό και διάθεση να πραγματοποιείται ΠΑΝΤΑ την Πρωτομαγιά κάθε έτους, όποια μέρα και αν είναι, ακόμα και καθημερινή. Δυστυχώς όμως για φέτος, η Πρωτομαγιά πέφτει το Πάσχα, οπότε είναι η μοναδική ημέρα, που δεν μπορούμε να διεξάγουμε τον εν λόγω αγώνα, για ευνόητους λόγους, οπότε θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Μαΐου 2016. Από το επόμενο έτος, και κάθε χρόνο πλην εξαιρετικών εξαιρέσεων(λ.χ. ημέρες Πάσχα), ο αγώνας θα διεξάγεται την ημέρα της Πρωτομαγιάς!