Το πρώτο ΔΣ του ΣΔΡΟΚΟΝΙΚΕΡ για την νέα χρονιά πραγματοποιήθηκε με επιτυχία χθες, 14 Ιανουαρίου 2016!
Με ενθουσιασμό και πλούσιο σχεδιασμό που έχει αρχίσει ήδη να υλοποιείται ο ΣΔΡΟΚΟΝΙΚΕΡ, ετοιμάζει μια δραστήρια χρονιά για το Σύλλογο, τα μέλη του και τους φίλους που θέλουν να συμμετέχουν στις πρωτοβουλίες που ετοιμάζουμε.
– Το Εφηβικό Τμήμα Στίβου του ΣΔΡΟΚΟΝΙΚΕΡ έχει ήδη αρχίσει προπονήσεις! Νέοι και νέες που θέλουν να συμμετέχουν μπορούν να συνεχίσουν να δηλώνουν συμμετοχή ανά πάσα στιγμή.
– Τα μέλη και οι φίλοι του ΣΔΡΟΚΟΝΙΚΕΡ θα προπονούνται δωρεάν το 2016 σε ιδιαίτερο αθλητικό χώρο/στάδιο, υπό την αιγίδα του Συλλόγου μας, που θα ανακοινώσουμε σύντομα!
– Οργανώνουμε πολιτιστική εκδήλωση/γλέντι του ΣΔΡΟΚΟΝΙΚΕΡ όπου θα είστε όλοι καλεσμένοι.
– Την Κυριακή στις 10 Απρίλιου τρέχουμε στον 11ο Μαραθώνιο της Μεσσήνης καθώς και στους αγώνες 5 και 10 χιλιομέτρων. Σύντομα θα βγεί σχετική ανακοίνωση του ΣΔΡΟΚΟΝΙΚΕΡ για δηλώσεις συμμετοχής με δωρεάν μεταφορά.
– Έχουν μπει στο σχεδιασμό μας αρκετές ακόμα νέες πρωτοβουλίες που υλοποιούνται βήμα βήμα με την δραστήρια συμβολή και πρωτοβουλία μελών και φίλων.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο sdrokoniker2013@gmail.com και στο κινητό 6973506483
Καλή χρονιά!
Δρομική, προσωπική και κοινωνική!
Με αισιοδοξία, υγεία και επιμονή βάζουμε στόχους και τους κατακτούμε!
Εκ του ΔΣ