Αγαπητοί φίλοι,
Σήμερα τρέξαμε ακόμη έναν ωραίο, Δρόμο. Παντού ένιωθες την προσπάθεια όλων των διοργανωτών , εθελοντών , Αστυνομίας , για να περάσουμε εμείς όμορφα.
Από όλους τους Αθλητές έβλεπες την θετικότητα και την αγάπη που αγκάλιαζαν αυτόν τον αγώνα.
λίγες λεπτομέρειες:
– η οργάνωση πριν την εκκίνηση , απλά καταπληκτική , οργανωμένη σε επίπεδα πρωτόγνωρα για μας.
– η οργάνωση στην διάρκεια του αγώνα , σωστή , κυρίως Ασφαλής, ελαφρώς λιτή ! , αλλά με την δωρεάν συμμετοχή ήταν ότι έπρεπε.
Στεναχωρήθηκα λίγο , όχι γιατί στον 1ο σταθμό δεν υπήρχαν αρκετά νερά ,αλλά γιατί άκουσα φωνές και νεύρα γιατί δεν φρόντισαν οι εθελοντές του πόστου . Μην ξεχνάμε ότι οι εθελοντές δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για μας, δεν έγινε και κάτι το τραγικό!
-στο τέλος του αγώνα , πραγματική εντυπωσιακή η οργάνωση, πήραμε απο όλα τα καλούδια που ήταν υπεραρκετά, υπήρχαν αποδυτήρια , ντούσ!!! (το καλύτερο δώρο!), το λεωφορείο άριστο , όλα.
Φυσικά για να γίνουν όλα αυτά , υπήρχαν απο ΄πίσω κάποιες άπειρες ώρες δουλειάς και δόσιμο ψυχής από κάποιους γνωστούς – άγνωστους.
Ευχαριστούμε απο τα βάθη της καρδιάς μας.
τι με ενοχλεί? χα χα χα . πάντα το λέω: το δωρεάν! δεν γίνεται να δίνουμε τα πάντα και να πληρώνουμε από την τσέπη μας! Αυτά δεν υπάρχουν πουθενά . μπορεί να υπάρχει ‘εθελοντική συμμετοχή ‘ η συμμετοχή για όσους μπορούν αλλά το τσάμπα … ίσως δημιουργεί και κακομαθημένους…  τα πάντα είναι θέμα ορίων , πχ. κάποιος πλήρωσε την ηλεκτρονική χρονομέτρηση , τα νερά (?) , τα καύσιμα των ιχ , δεν μιλάμε για τις εργατοώρες που δεν έχουν αντάλλαγμα. Δηλ. αν υπήρχε ένα κουτί που ‘εθελοντικά’ προτρέπαμε  να συνδράμουμε  5 η 10 ευρώ για έναν τέτοιο ημιμαραθώνιο , θα ήταν υπερβολή? θα δείτε ότι όσο προχωράμε σε αυτή την …ωραία κρίση.. αν επιμένουμε στο τσάμπα στο τέλος θα εξαφανιστούν τέτοιοι ωραίοι αγώνες γιατί δεν θα υπάρχουν πιά …εθελοντές (το λέω ευγενικά!) που θα έχουν να δώσουν.
Ευχαριστούμε για όλα τα ωραία που μας δώσατε.
Χάρης Νικολάου