ΣΗΦΗΣ ΤΖΟΥΓΑΝΑΚΗΣ Pace Runner στα 5χλμ στο πλαίσιο του μαραθωνίου της Αθήνας.
ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΜΕΝΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΟΝΜ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΩΣ PACE RUNNER ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ 5ΧΛΜ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
Στις 13 & 14 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί ο κλασσικός μαραθώνιος της Αθήνας. Το Σάββατο το απόγευμα θα γίνουν τα 10 χλμ και την Κυριακή το πρωί θα δοθεί εκκίνηση στα 5 χλμ και στα 42.195 μέτρα.
Η τράπεζα Πειραιώς ως ένας από τους μεγάλους χορηγούς έχει αναλάβει κάποιες ψυχαγωγικές δράσεις υποστήριξης των δρομέων. Μέσα σε αυτές τις δράσεις και η ομάδα Pace Runners από πρωταθλητές και πρωταθλήτριες, που θα κρατάνε τον ρυθμό, βοηθώντας τους να πιάσουν τον χρόνο που έχουν ως στόχο.
Είμαστε πανευτυχείς που μέσα στους πρωταθλητές αυτούς θα υπάρχει και ο δικός μας Σήφης Τζουγανάκης. Ο Σήφης, Τζουγανάκης παγκόσμιος πρωταθλητής στίβου και μαραθωνοδρόμος αθλητής του Δρομέα και της ΑΟΝΜ θα δώσει το Ρυθμό στον αγώνα των 5 χλμ δίνοντας τον ρυθμό σε όσους δρομείς επιθυμούν να τερματίσουν σε 25 λεπτά, πηγαίνοντας με 5’/χλμ. Ο πρωταθλητής μας θα τρέξει και το Σάββατο στην απόσταση των 10 χλμ, όχι ως Pace Runner.
Ευχαριστούμε τον σύλλογο του ,Απόλλων Δυτικής Αττικής, τον Πρόεδρο Κον Σταύρο Τσιμακίδη και τον γραμματέα Κον Στέλιο Γαστεράτο, που πρότειναν τον Σήφη για Pace Runner.