Και φυσικά η πολιτιστική εκδρομή μας
Ο ΑΠΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤ ΑΤΤΙΚΗΣ Θα πραγματοποιήσει διήμερη εκδρομή στις 20/21 Νοεμβρίου , Αράχοβα-Δελφοί-Ιτέα-Γαλαξίδι έτσι λοιπόν σας καλούμε να αφήσουμε για λίγο τα αθλητικά παπούτσια τις φόρμες τα χρονόμετρα πάρτε την καλή σας διάθεση και ελάτε να διασκεδάσουμε όλοι μαζί.
Οι συμμετέχοντες στην εκδρομή θα πρέπει να προσκομίσουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης , η PCR test 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών.
Για δηλώσεις συμμετοχής –πληροφορίες, Μαρούτσης Παναγιώτης panosmar1@gmail.com κιν.6944502206
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
1η μερα
Συγκέντρωση στις 8 το πρωί στην πλατεία Δαβάκη στο Αιγάλεω κ αναχώρηση. Πρώτος σταθμός μας το περίφημο μοναστήρι του Αγίου Λουκά στη Βοιωτία. Συνεχίζουμε για Αράχωβα κ Δελφούς. Ο ομφαλός της Γης, για τους αρχαίους, βρίσκεται σε μοναδική τοποθεσία με άγριο και επιβλητικό μεγαλείο. Ο αρχαιολογικός χώρος, που ανήκει στα μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς της Ουνέσκο, έχει πολλά μνημεία σε πολύ καλή κατάσταση. Τοπίο επιβλητικό και άκρως εντυπωσιακό, εξιστορεί την ιστορία της αρχαίας Ελλάδας. Εδώ, θα έχετε την δυνατότητα να επισκεφθείτε: το ναό του θεού Απόλλωνα, το Μαντείο των Δελφών ,το Αρχαιολογικό Μουσείο, την Κασταλία πηγή κ το Συμβούλιο των Αμφικτυώνων. Στη συνέχεια τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας .Λίγες ώρες ξεκούρασης κ αναχώρηση το απόγευμα για την Αράχοβα. Το γραφικό αυτό πετρόκτιστο χωριό, είναι χτισμένο στις νότιες πλαγιές του Παρνασσού σε υψόμετρο 950 μέτρων. Φημισμένο για τη νυκτερινή ζωή του, τους χειμερινούς μήνες χιονοδρομικό του κέντρο , τις ταβέρνες του με τα ψητά κ το ντόπιο κρασί. Το βράδυ επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.
2ημερα
Πρωινό κ αναχώρηση για Ιτέα. Περιτριγυρισμένη από τα όμορφα βουνά της Γκιώνας και του Παρνασσού, αποτελεί ένα ωραίο παραθεριστικό κέντρο καθώς και το σημαντικότερο και μεγαλύτερο λιμάνι του νομού Φωκίδας. Θα μας εκπλήξει ευχάριστα με τους φαρδείς και άνετους δρόμους της, την προκυμαία και το νεοκλασικά της σπίτια. Η σημερινή της μορφή οφείλεται κυρίως στον μηχανικό του Χ. Τρικούπη, Γ. Χριστοφόρου ο οποίος την σχεδίασε με βάση το ιπποδάμειο σύστημα των αρχαίων Ελλήνων. Συνεχίζουμε για Γαλαξίδι. Χτισμένο στις όχθες του ομώνυμου όρμου, κατέχει τη θέση της αρχαίας Οιάνθης, πόλης των Οζολών ή Εσπερίων Λοκρών. Η γραφική κωμόπολη με τα παλαιά αρχοντικά γνώρισε ιδιαίτερη ακμή τον 19ο αι. χάρη στα ιστιοφόρα πλοία της. Από το 1878 έχει χαρακτηρισθεί παραδοσιακός οικισμός καθώς διατηρεί ανέπαφη την ατμόσφαιρα του παρελθόντος. Ελεύθερος χρόνος για καφέ, φαγητό, βόλτες. Νωρίς το απόγευμα Επιβίβαση στο πούλμαν μας για την επιστροφή μας στην Αθήνα. Άφιξη αργά το βράδυ. Κάπου εδώ τελειώνει η εκδρομή μας. Ελπίζουμε να σας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις κ τις πλουσιότερες αναμνήσεις.
Τιμή κατ άτομο σε δικλινο/τρίκλινο με πρωινό 80€
Επιβάρυνση μονοκλινου+35€
*Δεν περιλαμβάνονται οι είσοδοι σε αρχαιολογικούς χώρους κ μουσεία
Για να κλείσουμε την θέση σας θα πρέπει μέχρι τις 2 Νοεμβρίου να κατατεθούν 40 ευρώ το άτομο και τα υπόλοιπα μέχρι 14 Νοεμβρίου
ΤΡΑΠΕZA EUROBANK ERGASIAS A.E. (NTT)
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ: 00260602830200575455
IBAN: GR86 0260 6020 0008 3020 0575 455
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΑΠΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ