ΚΡΟΝΙΟΝ ΠΕΡΑΣΜΑ-ΑΓΩΝΑΣ ΥΠΕΡΑΠΟΣΤΑΣΗΣ 70 ΧΛΜ.
Ανακοίνωση σχετικά με το κλείσιμο των εγγραφών και τον τρόπο εξόφλησης
Αγαπήτοί φίλοι δρομείς,
Βρισκόμαστε 10 περίπου μέρες πριν την διεξαγωγή του αγώνα υπεραπόστασης ΚΡΟΝΙΟ ΠΕΡΑΣΜΑ 2015, και οι προετοιμασίες βρίσκονται στο απόγειο της, παρόλες τις δεδομένες δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα μας και οι συμπολίτες μας, στο σύνολό τους.
Από την πλευρά μας, θέλουμε να σας επισημάνουμε τα εξής πράγματα, που πρέπει να διευκρινηστούν, όσο πλησιάζει η ημέρα διεξαγωγής του αγώνα:
1)Ο αγώνας θα διεξαχθεί πάση θυσία. Καμμία πολιτική αναταραχή ή κατάσταση δεν θα αποτρέψει την διεξαγωγή του, όποια και αν είναι τα επακόλουθα για την πατρίδα μας.
2)Οι εγγραφές θα κλείσουν οριστικά την Τρίτη 14/7 το απόγευμα στις 18.00.
3)Επειδή λόγω της ΄΄τραπεζικής αργίας΄΄ και των δεδομένων προβλημάτων που υπάρχουν ως προς το πολλοί αθλητές να εξοφλήσουν το αντίτιμο της συμμετοχής τους για τον αγώνα, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ως προς αυτό, και μπορείτε να εξοφλήσετε με την παραλαβή του αριθμού σας.
Τέλος θα θέλαμε να σας επισημάνουμε από την μεριά μας, ότι συνεχίζουμε πυρετωδώς, προκειμένου να σας δώσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, και να σας μείνει και φέτος αξέχαστος και ο αγώνας και η Αγιοπετρίτικη φιλοξενία.

Η Οργανωτική Επιτροπή