alt
Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

 

Την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πραγματοποίησαν την Κυριακή 18 Ιανουαρίου στις 11:00π.μ. οι αθλητές του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Ελευσίνας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Ελευσίνας και η προσέλευση των μελών του Συλλόγου μας ήταν εντυπωσιακή.

 

Πριν την κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκαν οι εξής βραβεύσεις:

 

Για την υποστήριξη και χορηγία προς το Σύλλογό μας βραβεύτηκε το Π.Α.Κ.Π.Π.Α. του Δήμου Ελευσίνας. Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε η Πρόεδρος του Π.Α.Κ.Π.Π.Α. κα Βασιλείου Μαρία.

Για την υποστήριξη και χορηγία προς το Σύλλογό μας βραβεύτηκε ο όμιλος εταιριών PAPADAKIS BROS S.A. Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο Διευθυντής Αγορών της εταιρίας κος Παπαδάκης Κωνσταντίνος.

Για τη χορηγία προς το Σύλλογό μας βραβεύτηκε η εταιρία ΧΑΛΥΨ Α.Ε. Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε εκ μέρους της εταιρίας η κα Βαρβαρέσου Γεωργία.

Για την προσφορά της στο Σύλλογο βραβεύτηκε ως ΕΠΙΤΙΜΟ ΜΕΛΟΣ, η πρώην αθλήτρια, νυν προπονήτρια και ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου μας, η κα Σωτηριάδου Σοφία.

Για την ανιδιοτελή προσφορά τους στο Σύλλογο βραβεύτηκαν οι κ.κ. Δεδεηλίας Χρήστος και Κανάκης Ιωάννης.

Βραβεύτηκε ο κος Σκαραμαγκάς Θωμάς ως «Νέστωρας» του Συλλόγου.

Για τη συνδιοργάνωση του Αγώνα 6 & 12 ωρών στο Δημοτικό Στάδιο Ελευσίνας και την άψογή συνεργασία βραβεύτηκε το αδελφό Σωματείο «Α.Π.Σ. Απόλλων Δυτικής Αττικής».

Σε κάθε παρευρισκόμενο μέλος δόθηκε αναμνηστικό μπρούτζινο νόμισμα σε κουτάκι με την απεικόνιση του θυρεού του Σ.Δ.Υ. Ελευσίνας, τιμής ένεκεν για την προσφορά τους στο πρώτο έτος λειτουργίας του Συλλόγου.

 

Στην όμορφη αυτή συνάντηση, κληρώθηκαν δώρα και το φλουρί έτυχε στον κο Ρόκα Κωνσταντίνο.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Ελευσίνας εύχεται σε όλους «Χρόνια Πολλά!! Καλή Χρονιά!! Υγεία, ευτυχία και επιτυχίες, τόσο δρομικές,  όσο και προσωπικές!!».

 

Ελευσίνα, 21 Ιανουαρίου 2015

 

Για το Σύλλογο,

Το Δ.Σ. του Σ.Δ.Υ. Ελευσίνας