Ο ΣΔΙ έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου, όπου και παραχωρήθηκε το ποσό των 100€, από το ταμείο του συλλόγου, στο παράρτημα του ιδρύματος ΕΛΕΠΑΠ των Ιωαννίνων. Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας Και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παίδων – ΕΛΕΠΑΠ είναι μη κερδοσκοπικό σωματείο, το οποίο παρέχει υπηρεσίες αποκατάστασης σε παιδιά από το 1937. Μεριμνά για τη λειτουργική αποκατάσταση των παιδιών με κινητικές αναπηρίες και αναπτυξιακές δυσκολίες.

            Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου ο ΣΔΙ βρέθηκε στις βραβεύσεις των Χριστουγεννιάτικων Παιδικών Αγώνων Στίβου που διοργανώθηκαν από τον Αθλητικό Γυμναστικό Σύλλογο Ιωαννίνων – ΑΓΣΙ και συμμετείχαν σωματεία στίβου της πόλης μας. Βράβευση εκ μέρους του συλλόγου μας,  τέλεσε ο ταμίας κ. Μυλωνάς Βασίλειος.

                  Ο ΣΔΙ είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει τη νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου, όπως αυτή ψηφίστηκε κατά τη χθεσινή συνεδρίασή του και έχει ως ακολούθως:

Πρόεδρος: Καντζέλης Αναστάσιος

Γραμματέας: Δεμερτζής Γιώργος

Ταμίας: Μυλωνάς Βασίλειος

                  Επόμενες προγραμματισμένες δράσεις μας είναι η Επαναληπτική Ετήσια Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση και η Ετήσια Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας όπου θα γίνουν και οι Βραβεύσεις του συλλόγου, κατά το 2ο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου του 2014. Επ’ αυτών θα έχουμε ανακοινώσεις με αναλυτικές πληροφορίες, εν ευθέτω χρόνο.

                  Σας ευχόμαστε υγεία κι ευτυχία κι ένα δημιουργικό και χαρούμενο 2014.

 

                                                                                                                                              Με εκτίμηση

            Το Δ.Σ. του Σ.Δ. Ιωαννίνων