Επίσης, να ευχαριστήσει για την αποδοχή εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής, της πρότασης αδελφοποίησης του ΑΠ.Σ. “ΑΠΟΛΛΩΝ” ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ, του αδελφού Συλλόγου Δρομέων Πάφου “ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ” και του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΣΑΓΚΑΗΣ ΚΙΝΑΣ που θα πραγματοποιηθεί του χρόνου το Σάββατο 4 Μάρτη 2017, παραμονή διεξαγωγής των αγώνων, στα πλαίσια των παράλληλων εκδηλώσεων, αλλά και των εκδηλώσεων της ιστορικής πόλης της Πάφου, η οποία θα είναι το 2017 Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης.
Θερμές ευχαριστίες στον κ. Σταύρο Κακουρίδη, πρόεδρο του αδελφού Συλλόγου Δρομέων Πάφου “ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ”, στον Δήμαρχο Πάφου κ. Φαίδωνα Φαίδωνος, τον πρώην Δήμαρχο Μαραθώνα κ. Σπύρο Ζαγάρη, τον πρώην πρωταθλητή και κάτοχο της πανελλήνιας επίδοσης στον Μαραθώνιο Δρόμο Σπύρο Ανδριόπουλο και τον γιο του αείμνηστου Στέλιου Κυριακίδη, Δημήτρη Κυριακίδη για τη συγκινητική τελετή, με τη φλόγα του Μαραθώνα, στο Κάστρο της Πάφου, στην οποίο πραγματικά όλοι οι παρευρεθέντες ένιωσαν ότι ο Ελληνισμός ενωμένος, μπορεί να μεγαλουργεί ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΛΥΤΑ…
Ο Α.Π.Σ. “ΑΠΟΛΛΩΝ” ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ καλεί όλους και όλες τους Έλληνες και Ελληνίδες δρομείς να προγραμματίσουν να συμμετάσχουν στον επόμενο 19ο ΔΙΕΘΝΗ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ και στους παράλληλους αγώνες 21,1 χλμ., 10 και 5 χλμ. αντίστοιχα, που θα διεξαχθεί στις 5 Μάρτη 2017 και ανακοινώνει τη διοργάνωση ομαδικής εκδρομής συμμετοχής για την ενίσχυση – στήριξη του ΟΜΟΡΦΟΥ ΑΥΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.