Αγαπητοί φίλοι και μέλη του Σ.Δ.Υ. Πειραιά,

το Δ.Σ. κατά την τακτική του συνεδρίαση στις 3 Δεκεμβρίου 2012 αποφάσισε να κάνει από φέτος την αποστολή των καρτών του με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο & για λόγους οικονομίας.
Τα χρήματα όμως που εξοικονομηθούν απ’ τη μη ταχυδρομική αποστολή, αποφάσισε να τα διαθέσει στο ίδρυμα : ΄΄ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ΄΄ στην Καστέλα για εγκαταλειμμένα παιδιά,  ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της εποχής μας για την κοινωνική αλληλεγγύη.
alt

 Πειραιάς 15 Δεκεμβρίου 2012

 

 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ Σ.Δ.Υ.ΠΕΙΡΑΙΑ

Το Δ.Σ. του συλλόγου κατά τη συνεδρίαση της 3/12/2012 αποφάσισε να πραγματοποιήσει την ετήσια παραδοσιακή γιορτή κοπής της πίτας την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ο.Λ.Π. στο λιμάνι του Πειραιά (Ακτή Μιαούλη 10, κεντρικό κτίριο Ο.Λ.Π. με μεγάλο χώρο στάθμευσης).

 

 Η ώρα έναρξης της γιορτής ορίστηκε στις 10:30΄ π.μ..

Παρακαλούνται τα μέλη και οι φίλοι μας να προσέλθουν με συνέπεια στην προκαθορισμένη ώρα για να μην υπάρξει καθυστέρηση στην εξέλιξη της γιορτής.

Θα γίνουν οι απαραίτητες βραβεύσεις μεταξύ των μελών μας και τιμητικές διακρίσεις σε άτομα ή φορείς της αθλητικής οικογένειας και της κοινωνίας. Επίσης θα βραβευθούν τα παιδιά των μελών μας για την είσοδό τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το 2012.

 

 

Στα πλαίσια της δραστηριότητας για την κοινωνική αλληλεγγύη το Δ.Σ. παρακαλεί τα μέλη που έχουν τη δυνατότητα να συνεισφέρουν με τρόφιμα ή ρούχα για τις εξορμήσεις μας σε ευπαθείς οικογένειες και κοινωνικούς φορείς. Η παράδοση των αγαθών μπορεί να γίνει μέχρι την 6η Φεβρουαρίου 2013, ημέρα της  8ης Αιμοδοσίας του συλλόγου. Επίσης μπορούν να πλαισιώσουν εθελοντικά το Δ.Σ. για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και καλύτερα αποτελέσματα σε μια δραστηριότητα που τονίζει την κοινωνική μας ευαισθησία σε μια τόσο δύσκολη εποχή. 

 

Για το Δ.Σ.,

                    – ο πρόεδρος –                                               – ο γεν. γραμματέας –

 

 

                Θόδωρος Κασανής                                       Λάζαρος Κρητικόπουλος 

 

 

ü Παρακαλούνται οι φίλες ή φίλοι που έχουν τη διάθεση και τη δυνατότητα να συνεισφέρουν στην παραδοσιακή προετοιμασία του μπουφέ να επικοινωνήσουν με τον Γιώργο Συντιχάκη (τηλ.: 210-4129083) ή τον Νίκο Χούμα (6973315994) για καλύτερο συντονισμό.

ü Παρακαλούνται τα μέλη μας που έχουν παιδιά με επιτυχία κατά την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το 2012, να ενημερώσουν τον Λάζαρο       Κρητικόπουλο (6932192580) ή όποιο μέλος του Δ.Σ. γνωρίζουν και να δώσουν τα πλήρη στοιχεία του παιδιού τους καθώς και τη σχολή επιτυχίας.