ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΝ 3ο ΠΡΑΣΙΝΟ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΔΡΟΜΟ….

 

Συνεχίζονται οι εγγραφές για τον 3ο Πράσινο Ημιμαραθώνιο Δρόμο. Εγγραφές από Κρήτη, Χαλκιδική, Ρόδο, Καλαμάτα και άλλες πόλεις της Ελλάδας αλλά και του Εξωτερικού όπως Βέλγιο, Ν. Ζηλανδία, Ιταλία κλπ συνεχίζουν να έρχονται καθημερινά. Όχι μόνο για την απόσταση των 21χλμ αλλά και εκείνης των 5χλμ για ενήλικες και 1000 μέτρων για παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου. Ήδη και για φέτος έχουν προγραμματιστεί οι ανάλογες εκδηλώσεις όπως κάθε χρόνο όπως για παράδειγμα το pasta party, (το οποίο θα συνδυαστεί και με ένα υπαίθριο πάρτυ), κλήρωση δώρων στους τερματίσαντες (διήμερες διαμονές στην Λευκάδα) κλπ. Επίσης όπως κάθε χρόνο όλη η εκδήλωση της 26/5/2013 θα μεταδοθεί ζωντανά στο www.greenhalfmarathon.gr το οποίο είναι και το επίσημο site του αγώνα.

Στα πλαίσια της προσπάθειας βοήθειας προς τους αθλητές αλλά και συνοδούς λόγω της ιδιαίτερης οικονομικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται η χώρα μας ο ΑΣΛ Φίλανδρος έχει φροντίσει για τις παρακάτω ενέργειες:

       Σύμβαση με εστιατόρια της περιοχής τα οποία παρέχουν 10-30% έκπτωση.

       Ειδικές τιμές σίτισης σε ομαδικές αποστολές ή γκρουπ (άνω των 15 ατόμων) από 7€ ανά άτομο. Προσυνεννόηση το αργότερο μέχρι το κλείσιμο εγγραφών (17/05/2013).

       Έως και 50% έκπτωση στα ήδη υπάρχοντα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Λευκάδας από συγκεκριμένες πόλεις στα μετ’ επιστροφής εισιτήρια (Αθήνα: 35€, Πάτρα:20€, Θεσσαλονίκη: 35€, Ιωάννινα: 15€). Απαραίτητη προϋπόθεση η εγγραφή στον Αγώνα μέχρι και 17/5/2013, κράτηση θέσης το συντομότερο στο δρομολόγιο που θα επιλέξει ο ενδιαφερόμενος και επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας κατά την παραλαβή του εισιτηρίου.

       Για τους 5 πρώτους συλλόγους που θα λάβουμε ομαδική εγγραφή και οι οποίοι θα μεταφερθούν με δικό τους λεωφορείο ο ΑΣΛ Φίλανδρος θα καλύψει ένα μέρος του ποσού μετάβασης. Για αυτές τις πολυπληθείς αποστολές έχουν κρατηθεί περιορισμένος αριθμός κλινών σε προνομιακή τιμή.

       Για τις οικογένειες εκτός Λευκάδας που και οι δύο γονείς θα συμμετάσχουν και κατόπιν προηγηθείσας συνεννόησης θα υπάρχει φύλαξη παιδιών (4-12 ετών) σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με εξειδικευμένο προσωπικό.

Να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Λευκάδας, την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, το Εμπορικό Επιμελητήριο, τον ΣΕΓΑΣ Δυτ. Στερεάς, την ΕΟΣΛΜΑ-Υ, το ΚΤΕΛ Λευκάδας, το Μέγα Χορηγό Σταύρακας ΑΕ, όλους τους χορηγούς, αθλητές και εθελοντές που κάθε χρόνο στηρίζουν την προσπάθειά μας και τους ευχόμαστε Χρόνια Πολλά Καλά Υγιή και το Άγιο Πάσχα να φέρει στις ψυχές όλων ευτυχία.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 697.86.93.293

Εκ του ΔΣ,

ΑΣΛ Φίλανδρος

Η Γραμματέας

Μαριάννα Κοψιδά

 

Ο Πρόεδρος

Σπυρίδων Μαραγκός