1024×768

                                             ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
       ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΩΝ ΘΗΒΑΣ
 

   Mεγάλη   επιτυχία του Σ.Δ.Υ.Μ Θήβας στο  ΔΟΛΙΧΟ  δρόμο  2014!

 

         Την Κυριακή 4-5-2014 ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο  3ος  κατά σειρά Δόλιχος δρόμος που οργανώνει το αθλητικό σωματείο Ολύμπιοι από το 2012. Πρόκειται για έναν διεθνή αγώνα δρόμου 255 χλμ,             διάρκειας 48 ωρών,που οριοθετήθηκε μεταξύ των δύο λαμπρότερων μνημείων της Ελλάδας,των Δελφών και της Ολυμπίας,τα οποία αποτελούν τα σημεία της εκκίνησης και του τερματισμού αντίστοιχα.

         Ο  Σ.Δ.Υ.Μ  Θήβας πρωτοπόρος πάντα σ’ όλα τα αθλητικά δρώμενα εκπροσωπήθηκε επάξια στον Δόλιχο δρόμο από δύο διακεκριμένους δρομείς υπεραποστάσεων,τον Ιωάννη Σκουρτανιώτη και τον Κων/νο Κοφίνη.Μάλιστα ο δρομέας Ιωάννης Σκουρτανιώτης τερμάτισε στον αρχαιολογικό χώρο της Ολυμπίας στην 4η κατά σειρά θέση σε γενική κατάταξη,συμπορευόμενος με τον συναθλητή του Γεώργιο Ζαχαριάδη, και  πρώτος απ’ όλους τους τερματίσαντες  Έλληνες αθλητές  καταγράφοντας  χρόνο 44 ωρών και χαρίζοντας δόξα και συγκίνηση στο σύλλογό μας.

         Ο Σ.Δ.Υ.Μ Θήβας με γνώση των θυσιών και προσπαθειών που συνεπάγεται ένα τέτοιο εγχείρημα και με θαυμασμό στο σωματικό και ψυχικό σθένος που απαιτεί αυτή η υπερπροσπάθεια,συγχαίρει τον νικητή και εύχεται στον ίδιο αλλά και σ’ όλους τους αθλητές πολλές και ανάλογες επιτυχίες και στο μέλλον.   

 

                                                                                Το Δ.Σ του Σ.Δ.Υ.Μ Θήβας

Normal 0 false false false EL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:”Κανονικός πίνακας”; mso-style-parent:””; font-size:11.0pt;”Calibri”,”sans-serif”; mso-fareast-“Times New Roman”; mso-bidi-“Times New Roman”;}