ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για άλλη μια φορά ο σύλλογος μας θα δώσει δυναμικό παρών σε δύο (2) μεγάλες διοργανώσεις που θα πραγματοποιηθούν τις προσεχείς ημέρες στην Καλαμπάκα (Ημιμαραθώνιος Δρόμος με αποστολή 52 ατόμων) και στην Θεσσαλονίκη (Μαραθώνιος Δρόμος και παράλληλος αγώνας δρόμου 10 & 5 χλμ με αποστολή 60 ατόμων).

Η φετινή συμμετοχή του συλλόγου μας στις συγκεκριμένες διοργανώσεις  έχει  όμως ιδιαίτερη σημασία ……

Για πρώτη φορά και στις δύο (2) διοργανώσεις θα συμμετάσχουν  οι αθλητές του συλλόγου μας Αχιλλέας ΤΣΑΚΙΛΤΣΙΔΗΣ μαζί με τον μικρό Γιαννάκη Μητρούλη με το αναπηρικό του αμαξίδιο …..Το δίδυμο που συγκίνησε όλη την Ελλάδα με την συμμετοχή του και τον τερματισμό στον 31 ΚΜΑ Αθηνών……….Που έκανε όλους να αναθεωρήσουν πολλά πράγματα για την ζωή και τον αθλητισμό….

Θα τρέξουν όμως για έναν ειδικό σκοπό…..  Πρόκειται για τον 16χρονο  Νίκο Γούλα, από την Αιτωλοακαρνανία,  ο οποίος είναι αναγκασμένος να ζει καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο, εξαιτίας μιας σπάνιας ασθένειας που έχει προσβάλει τους μύες του. Η μητέρα του Νίκου , κα Πιπεράκη Μαρία  έχει αφιερώσει τη ζωή της στο μικρό Νίκο, μην έχοντας όμως βοήθεια από πουθενά, καθώς είναι μια διαζευγμένη γυναίκα, που αναγκάστηκε να μεγαλώσει μόνη της τα τρία της παιδιά.

Και επειδή τα προβλήματα σε αυτή την οικογένεια δεν έχουν τελειωμό, πρέπει να επισημανθεί επίσης ότι ο μικρός Νίκος δεν δικαιούται το προνοιακό επίδομα, τουλάχιστον μέχρι να εξεταστεί από το ΚΕΠΑ. Αν το ποσοστό αναπηρίας που θα του δοθεί είναι πάνω από 80%, τότε ίσως υπάρχει ελπίδα να πάρει αυτό το επίδομα.

Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται να γίνει σύντομα, αφού όλοι γνωρίζουμε ότι αυτές οι διαδικασίες είναι χρονοβόρες, και ξεπερνούν το ένα έτος αναμονής. Σε αυτή την περίπτωση καλείται ο κόσμος να βρεθεί και πάλι δίπλα σε αυτή την οικογένεια και να βοηθήσει όσο μπορεί καταθέτοντας ακόμα και το μικρότερο ποσό, στον τραπεζικό λογαριασμό που έχει ανοιχτεί για το σκοπό αυτό.

Για τον ανωτέρω ΙΕΡΟ ΣΚΟΠΟ θα ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ στον 7ο Ημιμαραθώνιο Καλαμπάκας Τρικάλων καθώς επίσης και στον 9ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος»  και καλούμε όλον τον κόσμο, δρομείς και μη , να βοηθήσουν με οποιοδήποτε τρόπο μπορούν…….

 Ο λογαριασμός αυτός βρίσκεται στην Τράπεζα Πειραιώς, με αριθμό 6273-010128-674, και εμφανίζεται στα ονόματα Νίκος Γούλας και Μαρία Πιπεράκη.

Όλοι  μαζί μπορούμε να πετύχουμε το οτιδήποτε………..

 

ΜΕ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                   Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ   ΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ                                ΠΕΤΡΟΣ  ΜΠΑΛΤΖΗΣ