ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΕΥΚΛΗΣ         Νότια Προάστια 8 Μαρτίου 2013
 
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ
 
Ο Συλλογος Δρομεων Νοτιων Προαστιων Ευκλης στις 7 Απριλιου διοργανωνει τον 2ο  Μητροπολιτικο Ημιμαραθωνιο στο πρωην αεροδρομιο του Ελληνικου, καθως επισης και τους αγωνες δρομου 5χλμ, 10 χλμ και 2 χλμ για παιδια.

Σκοπος των αγωνων ειναι η διεκδικηση της δημιουργιας του Μητροπολιτικου Παρκου του Ελληνικου.

Επισης οι αγωνες εχουν κοινωνικους σκοπους, καθώς απο την μικρη συνδρομη των αθλητων για την κάλυψη των εξόδων, μερος αυτων θα διατεθουν σε δυο ιδρυματα της περιοχης (ΠΙΚΠΑ & ΕΡΜΗΣ), ενώ παραλληλα μεσω της προκηρυξης γινεται εκκληση προς
τους συμμετεχοντες δρομεις να συνδράμουν με τροφιμα μακρας διαρκειας για τους εργαζομενους στα Ναυπηγεια Ελευσινας οι οποίοι έχουν να πληρωθούν εδώ και ένα χρόνο.

Για τις ανάγκες της εκδήλωσης η όλη διοργάνωση εχει ανάγκη από εθελοντές και όσοι θέλουν να συμβάλλουν είναι καλοδεχούμενοι και παρακαλούμε να το δηλώσουν έγκαιρα προκειμένου να υπάρχει ο καλύτερος συντονισμός.
Οι εθελοντές θα τύχουν όλων των παροχών που έχουν οι αγωνιζόμενοι αθλητές (μετάλλια, διοπλώματα κλπ)

Ενημερωτικα, ο περυσινος Ημιμαραθωνιος ειχε περιπου 1150 συμμετοχες ενω εφετος εκτιμαμε οτι θα ξεπερασει τους 1500 μιας και προσθεσαμε και τον αγωνα των 5 χλμ.
 
Οι αγωνες γινονται με την υποστηριξη και των τριων ομορων δημων Ελληνικού-Αργυροπύπολης, Γλυφάδας, Αλίμου καθως και της Ελληνικης Ομοσπονδιας Συλλογων Μαζικου Λαικου Αθλητισμου-υπεραποστασεων.

Το ΔΣ του ΕΥΚΛΗ
 
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής τηλ 210 9689942 και email : info@efklis.gr