Αναβάθμιση και ανανέωση για τον 7ο Πράσινο Ημιμαραθώνιο

Με νέες εκπλήξεις και προτάσεις έρχεται και η επόμενη εκδήλωση του Πράσινου Ημιμαραθωνίου που πραγματοποιείται για 7 συνεχόμενα έτη στην Λευκάδα. Στην φετινή εκδήλωση και στον αγώνα των 10χλμ η διαδρομή θα αποτελεί κατά 80% μέρος της διαδρομής των 21χλμ. Πιο συγκεκριμένα μετά την εκκίνηση των 10χλμ οι αθλητές μπαίνουν άμεσα στην περιοχή της Γύρας η οποία περιβάλλεται από θάλασσα εξωτερικά και λιμνοθάλασσα εσωτερικά και οι οποίοι θα μπορέσουν να απολαύσουν το ηλιοβασίλεμα τρέχοντας το οποίο είναι μοναδικό μιας και η εκκίνηση είναι απόγευμα και ώρα 18:03 την Κυριακή 30/04/2017. Η παραπάνω πρωτοβουλία έγινε πράξη κατόπιν τυχαιοποιημένης μελέτης που έγινε ανάμεσα σε συμμετέχοντες του Πράσινου, προκειμένου προτάσεων για την βελτίωση της όλης εκδήλωσης.

Δηλώστε συμμετοχή στο www.greenhalfmarathon.gr

Δείγμα της περιοχής του αγώνας των 10χλμ αλλά και των 18 από τα 21χλμ του Ημιμαραθωνίου, φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες.

Δείτε το trailer του 7ου Πράσινου Ημιμαραθωνίου

Παρέα με το ηλιοβασίλεμα και 17 χλμ λωρίδας γης ανάμεσα σε θάλασσα και λιμνοθάλασσα ο Πράσινος Ημιμαραθώνιος έρχεται να μαγέψει. Μαζί με αυτόν και οι πολλές ήδη εγγραφές από τους φίλους δρομείς οι οποίοι αποφάσισαν να επιμηκύνουν την διαμονή τους στο νησί της Λευκάδας στο πρώτο πιο προσιτά τουριστικό τριήμερο της χρονιάς! Ένα δώρο προς όλους όσους θα συμμετάσχουν στον αγώνα την Κυριακή 30/04/2017 και ώρα 18:00, είναι η επόμενη ημέρα η οποία καθ’ όσον αργία βοηθάει για διασκέδαση και χαλάρωμα μετά τον αγώνα, όποια κούρσα και αν επιλέξει ο καθένας από τα 5, 10 και 21χλμ. Αυτή την ημέρα έχει επιλέξει και η διοργάνωση προκειμένου να πραγματοποιήσει το Barbeque Party προς τους δρομείς αλλά και όποιον άλλο επιθυμεί.

Δείτε το trailer της διοργάνωσης που απολαμβάνει την πρωτιά στην ομορφιά της διαδρομής του αγώνα και την δεύτερη θέση του πιο γρήγορου Ημιμαραθωνίου της χώρας μας, με ρεκόρ 1.07’30’’.

Μην χάσετε λοιπόν το ραντεβού με το καλύτερο δρομικό ηλιοβασίλεμα…